maandag 16 juni 2008

Go on a journey with Louis Vuitton.

De luxe tassen- en kofferlijn van Louis Vuitton is al lang bekend bij het grote mode publiek, daarnaast is de Louis Vuitton City Guide nu uitgegroeit tot iets bekends onder de modieuze reizigers .

Vanaf morgen (17 juni) kun je naast het naslagwerk ook de Louis Vuitton Soundwalk meenemen om je MP3, die je kunt downloaden vanaf de website http://www.louisvuitton.com/. Op dit moment zijn is de Travel Guide er voor een aantal Chinese steden, waarschijnlijk vanwege de Olympische spelen die daar gehouden zullen worden. Het leukste is, is dat de zogehete Soundwalk je niet alleen langs alle toeristische "must-sees" neemt, maar ook naar alle mooie verborgen plekjes in Hong Kong, Shanghai en Beijing.

Wat het allemaal nog even een tikkeltje specialer maakt, komt door de verschillende stories die worden verteld. Je beleeft een prachtige audioreis, real-time en op locatie. Hierdoor krijgt het de Soundwalk een andere dimencie, waardoor je wordt meegenomen in het echte leven en chaos van de stad en het zo op een orriginele en verassende manier beleeft.

Geen opmerkingen: